Har du smerter i ryg, knæ eller hofte?

​Hård hud og ligtorne er kroppens måde at beskytte huden mod tryk. Derfor er det ikke nok at fjerne den hårde hud, årsagen skal findes. Når du vil tage hånd om din hårde hud, gør du klogest i at forebygge. Til at starte med kan vi finde ud af om dit nuværende fodtøj støtter og aflaster nok til dit behov. Hvis ikke, kan vi fremstille indlæg til lige dine fødder.

​Har du smerter i ryg, knæ eller hofte, kan det meget vel stamme fra dine fødder. Hvis dine fødder ikke fungerer anatomisk korrekt, absorberer de ikke stød, og det kan forplante sig til andre dele af kroppen.

På baggrund af en analyse af din gang, fodstilling og anatomi, fremstiller vi specialindlæg i klinikkens værksted, som kan kompensere for ubalancen og dermed afhjælpe eller forebygge smerter fx ryg, knæ- eller hofte.​

​Du er velkommen til at kontakte klinikken på telefon 46 36 06 00 for tidsbestilling.

Vejledning ved udlevering af specialfremstillet indlæg:

Gradvist tilvænning af nye indlæg, første dag ca 1-2 timer og derefter 2-4 timer osv. 

Ved brug af nye indlæg kan der forekomme ømhed/træthed af lægmuskulaturen på grund af ændret støtte fra indlægget. Opstår der gener, skal indlæggene ikke benyttes, men medbringes ved næste aftalte tid.

Den offentlige sygesikring kan dække op til 50% i tilskud til fodindlæg med en lægehenvisning på følgende sygedomme: Diabetes, leddegigt, psoriasis gigt og arvæv.

Derudover giver Sygeforsikringen Danmark også tilskud i gr. 1, 2 & 5